EL PUENTE

QUIENES SOMOS

SABINA SALTALAMACCHIA

Creadora i fundadora del PROJECTE EL PONT, nascuda a Roma, Itàlia fa 47 anys, on es va formar en Estudis Empresarials en idiomes estrangers. La seva passió pel descobriment d’altres cultures, la va portar a viatjar des de molt aviat i a recórrer molts països on va tenir la possibilitat de treballar en empreses multinacionals. Des de aquí el seu gran aprenentatge en cooperació i col·laboració i la seva convicció de generar, en aquest sector, un programa d'innovació en la "cura de l'ésser humà" des d'una perspectiva laboral. Des de fa 20 anys resideix a Barcelona, ​​on es va formar com a terapeuta en Bioenergètica transpersonal no dual i cinesiologia. Actualment porta a terme recessos i tallers grupals en diferents ciutats, classes regulars de bioenergètica a Barcelona i, al mateix temps, atén consultes individuals. Implicada en el desenvolupament d’aquest projecte amb el propòsit de portar al sector empresarial i educatiu la possibilitat de tenir cura de l'empleat, amb programes i formacions que facilitin el desenvolupament i creixement personal dins l'àmbit laboral.

www.sabinasaltalamacchia.com

MERCEDES CARICCHIO AIBAR

Nascuda a Barcelona en 1972. Llicenciada en Antropologia Social i cultural. Dedicada des de fa més de vint anys a la docència amb adolescents en un context de marginalitat i exclusió social.

Estar permanentment en contacte amb adolescents, unit a la formació en Bioenergètica transpersonal no dual i iniciació a la càbala i en altres disciplines com a iniciació al reiki, dirsha, mindfullness, xamanisme, m'ha ajudat a tenir una capacitat de renovació contínua, flexibilitat , creativitat, empatia cap a l'altre, aprendre a mirar i a escoltar a les persones per a poder acompanyar-les des de sessions grupals com a individuals en el seu creixement personal i integral en totes les dimensions de l'ésser.

Des de la cerca d'una nova visió de l'educació on el reconeixement del cos i les emocions com a part essencial del creixement integral de les persones, ofereixo tallers i formació per a educador@s que desitgin trobar espais de trobada, reflexió i cocreació en un nou paradigma de l'educació.

JOSÉ FCO MASSÉ R.

L'Artteràpia és una tècnica de desenvolupament personal, d'autoconeixement i d'expressió emocional a través del cos i l'art. Afavoreix el desenvolupament global de la persona a través de la creació artística, entenent l'art i l'acció creadora com una expressió del món intern individual i col·lectiu.

Des de l'Artteràpia Gestalt t'oferim un espai per a acompanyar-te al llarg del camí cap a tu mateix.  A poc a poc, tornaràs a reconectar amb la part intuïtiva i creativa que tens dins, missatges enterrats en el teu inconscient.

L'objectiu, com en la Teràpia Gestalt, és afavorir el “insight” o “Adonar-se” del client. Fer conscient l'inconscient, prenent així la responsabilitat i podent promoure canvis en l'Aquí i ara utilitzant diferents eines d'Art.

www.josefcomasse.es   /   www.educaconarte.es