EL PUENTE EQUIPO TERAPÉUTICO

 
MARTA FARNES.jpg

Els fonaments de la pràctica del ioga hatha vinyasa són la respiració, el moviment de l’energia i la concentració.  Així el ioga equilibra l’energia en el nostre cos i desenvolupa un estat de calma mental i estabilitat emocional. La combinació de asanes o postures, la respiració, el treball energètic i la concentració, ens porten cap a un estat meditatiu en el que connectem amb la nostra essència, la nostra pau interior i el nostre ésser autèntic.

YOGA HATHA VINYASA

MARTA FANÉS

marta.JPG

El ioga Nidra procedeix d’una antiga pràctica tàntrica anomenada Nyasia i

significa, literalment, «somni iògic». És una de les tècniques més poderoses de relaxació que existeix.

Es tracta d’una relaxació guiada que promou una sensació profunda de descans i benestar. Normalment es practica en posició de savàsana (estirat cap per amunt) i, a mesura que el practicant va escoltant la sessió i la seva ment va aquietant-se, és guiat a través dels diferents estats de consciència que, generalment, es troben durant les fases del somni i el dormir però amb una diferència clau: es conserva la consciència. És una pràctica inherentment paradoxal, ja que mentre que ‘nidra’ significa literalment somni, ‘ioga’ és un camí cap el despertar.

Una sessió de ioga Nidra et permet obtenir els mateixos beneficis que 4 hores de somni profund i reparador.

YOGA NIDRA

MARTA CARRASCAL

IMG_6498 editado.jpg

Meditació amb so

Acompanyats de sons i bols ens endinsem en l’escolta de la respiració i obrim un espai de meditació desconnectant amb l’exterior. Calmem la ment i practiquem l’atenció del que està succeint dins de nosaltres mateixos en el moment present.

 

Ioga

A través de les asanes (postures) i la respiració ens endinsem en una pràctica profunda vers el cos, la ment i el nostre centre.

La idea és la d’explorar els nostres diferents cossos: el físic a través de les sensacions, l’emocional a través de les emocions i el mental a través dels pensaments. Reconeixent, sentint, observant i acceptant el que succeeix dins de cadascun i creant una relació més gentil i amorosa amb el que ets i tens.

MEDITACIÓN Y YOGA

PIERO CATERINO

IMG_3883.JPG

AfroYin és un mètode d’autoconeixement i transformació personal a través del moviment, la consciència i la dansa.

Activa l’energia vital del cos a través de diferents llenguatges de moviment per a millorar la salut i la qualitat de vida.

Reconeix i integra l’anatomia física i energètica del nostre cos per a ampliar i millorar la visió personal i viure amb major consciència, plenitud i harmonia la quotidianitat en les nostres vides.  

Desbloqueja patrons de moviment i hàbits de la postura per a recuperar la força i l’alegria de la nostra energia essencial.

MÉTODO AFROYIN

VICTORIA COLOM

XAVI.jpg

El Mindfulness és la capacitat d’estar plenament present amb el que fas i amb el que sents. És un estadi d’atenció plena que et permet gestionar l’estrès i relaxar cos i ment.

 

Bany de bosc _ caps de setmana

El Bany de Bosc és una pràctica saludable que, a més d’ajudar-nos a mantenir la forma física, també ens ajuda a relaxar el cos i la ment.

MINDFULLNESS

XAVI COMPTE

207eb9f2-4280-442d-a9fc-ebe5377c9128.JPG

La microgimnàstica és un mètode de reeducació corporal que amb postures senzilles i petits moviments ajudats de pals, pilotes i altres elements, permet eliminar les tensions i bloquejos de les cadenes musculars; sobretot les posteriors que van des del cap fins als peus. Alleuja tant el dolor d’esquena com les cervicals, la lumbàlgia, la ciàtica o les contractures en general.

MICROGIMNASIA

MARIA GARCÍA

13576881_10209467086376097_3737147384817

Mitjançant la meditació i el reiki, actuem a tots nivells: físic, mental, emocional i espiritual. Aquesta meditació afavoreix l’autocuració perquè allibera la pròpia energia curativa i enforteix ment, cos i esperit.

Equilibra la freqüència vibratòria del cos i de la ment.

La pràctica es realitza asseguts o estirats, de manera còmoda, connectant amb la nostra respiració fins a arribar a un estat de relaxació molt profunda.

MEDITACIÓN Y REIKI

JULIA MORALES

DSCN6540.JPG

El Tai-txi és una disciplina xinesa mil·lenària, un sistema que combina exercicis corporals respiratoris i mentals; s’executa de manera suau i lenta, fet que permet el desenvolupament de la relaxació, la concentració mental, la coordinació i una respiració conscient i profunda; els seus beneficis són accessibles a totes les persones de qualsevol edat i capacitat física. Aquests exercicis estan basats en els conceptes holístics de salut de la medicina tradicional xinesa i indueixen la circulació de l’energia vital a través dels canals d’energia distribuïts per tot el cos, actuant com una forma d’automassatge de gran efectivitat en els òrgans interns, el sistema muscular i l’estructura òssia.

TAI CHI QI GONG

SANTI DI GIUSTO

PHOTO-2019-05-11-17-00-24 editado.jpg

El respira’t és una eina de consciència corporal i expressió lúdica a través de diverses tècniques. La teràpia de polaritat o teràpia energètica és una tècnica que allibera el flux d’energia bloquejada i que equilibra el sistema nerviós, el sistema múscul esquelètic i el sistema craneosacral.

El ioga de polaritat són exercicis creats pel doctor Randolf Stone on s'incideix en l’estructura i en els cinc elements de la medicina xinesa.

La tècnica utilitza la visualització, la meditació, el so i la veu com a eines per a alliberar la tensió, relaxar i nodrir músculs i teixits incidint, així, en el sistema nerviós per a aconseguir un estat de calma i benestar.

YOGA DE POLARIDAD

ESTHER VENTÓS